Allersan antialergijska posteljina napravljena od Evolon® materijala, bijela | 1 komad 140 x 200 cm

173.00 KM

Allersan® posteljina je izrađena od inovativnog mikrofibera Evolon® i pruža najbolju prirodnu barijeru protiv alergija na grinje. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji mikrofilamenta, grinje ne mogu preživjeti u ovom gustom materijalu. Finalna obrada materijala sprječava razvoj štetnih gljivica i bakterija. Pored zdravstvene komponente, ova posteljina je udobna, mekana i prozračna.
Evolon® mikrovlakna se proizvode u Njemačkoj i Francuskoj prije ručnog šivenja u Allersan® inovativnom studiju. Materijal je dobio OEKO TEX Standard 100, klasa 1 certifikata. Ovaj standard potvrđuje da materijal nema opasnih tvari poput formaldehida, pa se preporučuje za upotrebu kod beba i djece.

Allersan® posteljina od mikrofibera je antialergijska, higijenska, ekološki prihvatljiva.
Besplatna dostava u BiH

- +
Kategorija:

 

Stvara snažnu barijeru grinjama, plijesni, moljcima i drugim mikroorganizmima svojom gustom i kompaktnom strukturom mikrofilamenata, a odobrena je od strane Evropskog centra za istraživanje alergija – ECARF. Milioni finih mikrofilamenata imaju kanale kroz koje zrak struji i koji tkanini osiguravaju neophodnu prozračnost. Allersan je posteljina koja dokazano pomaže kod alergija, a pri tom ispunjava sva očekivanja udobnosti.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allersan antialergijska posteljina napravljena od Evolon® materijala, bijela | 1 komad 140 x 200 cm”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *