Akcija!

Allersan antialergijski set napravljen od Evolon® materijala, bijeli | 1 komad posteljina + navlaka za madrac

272.80 KM355.20 KM

Allersan® posteljina je izrađena od inovativnog mikrofibera Evolon® i pruža najbolju prirodnu barijeru protiv alergija na grinje. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji mikrofilamenta, grinje ne mogu preživjeti u ovom gustom materijalu. Finalna obrada materijala sprječava razvoj štetnih gljivica i bakterija. Pored zdravstvene komponente, ova posteljina je udobna, mekana i prozračna.

Allersan® navlaka za madrac je izrađena od inovativnog mikrofibera Evolon® i pruža najbolju prirodnu barijeru protiv alergija na grinje. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji mikrofilamenta, grinje ne mogu preživjeti u ovom gustom materijalu. Finalna obrada materijala sprječava razvoj štetnih gljivica i bakterija. Pored zdravstvene komponente, ova navlaka je udobna, mekana i prozračna. Navlaka oblaže cijeli madrac tj. obje strane madraca.

Evolon® mikrovlakna se proizvode u Njemačkoj i Francuskoj prije ručnog šivenja u Allersan® inovativnom studiju. Materijal je dobio OEKO TEX Standard 100, klasa 1 certifikata. Ovaj standard potvrđuje da materijal nema opasnih tvari poput formaldehida, pa se preporučuje za upotrebu kod beba i djece.

Allersan® posteljina od mikrofibera je antialergijska, higijenska, ekološki prihvatljiva.

Besplatna dostava u BiH

  • Clear
- +
SKU: N/A Kategorije: , ,

 

Stvara snažnu barijeru grinjama, plijesni, moljcima i drugim mikroorganizmima svojom gustom i kompaktnom strukturom mikrofilamenata, a odobrena je od strane Evropskog centra za istraživanje alergija – ECARF. Milioni finih mikrofilamenata imaju kanale kroz koje zrak struji i koji tkanini osiguravaju neophodnu prozračnost. Allersan je posteljina koja dokazano pomaže kod alergija, a pri tom ispunjava sva očekivanja udobnosti.

Odaberite set

Jednokrevetna posteljina plus jednokrevetna navlaka za madrac, Dvokrevetna posteljina plus dvokrevetna navlaka za madrac

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Allersan antialergijski set napravljen od Evolon® materijala, bijeli | 1 komad posteljina + navlaka za madrac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *