ALLERSAN ZA ZDRAVLJE I MIRAN SAN.

ANTIALERGIJSKA POSTELJINA. INOVACIJA U ZAŠTITI OD ALERGIJA NA GRINJE, MOLJCE, PLIJESNI.

Allersan je posteljina za zdrav i neometan san, preporučena je osobama koje pate od alergija. Izrađena je od Evolon® revolucionarne tkanine koja ispunjava stroge kriterije u pogledu performansi filtracije i udobnosti spavanja. Stvara snažnu barijeru grinjama, plijesni, moljcima i drugim mikroorganizmima svojom gustom i kompaktnom strukturom mikrofilamenata, a odobrena je od strane Evropskog centra za istraživanje alergija – ECARF.

Milioni finih mikrofilamenata imaju kanale kroz koje zrak struji i tkanini osiguravaju neophodnu prozračnost. Allersan je posteljina koja dokazano pomaže kod alergija, a pri tom ispunjava sva očekivanja udobnosti.

Misija Allersan proizvoda je obezbijediti zdraviji, bolji i mirniji san za svoje korisnike. Također, u ponudi imamo i maske koje osiguravaju zaštitu od mikroorginazama i polena.

Kombinacija naprednih tehnoloških rješenja i unikatne estetike pozicionira Allersan kao proizvod koji nudi rješenja i osigurava kvalitetniji život.

Tehnologija u proizvodnji tkanine nudi vrhunske performanse i udobnost. Allersan posteljina će vam pružiti zaštitu od grinja, plijesni, moljaca, gljivica te jedinstveno iskustvo udobnosti. Uravnotežit će vašu tjelesnu temperaturu i tako osigurati duže i mirnije cikluse spavanja.

Premium Allersan proizvodi su kreirani isključivo vodeći se zdravstvenom komponentom. Budite i budite se zdravi!

Vaš Allersan.

ALLERSAN JE POSTELJINA NAPRAVLJENA OD EVOLON REVOLUCIONARNE TKANINE,
A ODLIKUJE JE: